Info & Tarieven

Babymassage
De cursus babymassage en het leren begrijpen van de behoeftes van je baby is bedoeld voor ouders en verzorgers van baby’s vanaf 6 weken tot 9 maanden.
Je kunt lessen volgen op woensdagochtend van 09.30 uur tot 11.30 uur. De cursus bestaat uit 4 lessen van 2 uur.
Om de cursus voor de baby’tjes zo aangenaam mogelijk te maken, houd ik bewust de groepjes klein. Er kunnen maximaal 4 baby’s met beide ouders/verzorgers deelnemen. Ouders/verzorgers mogen ook om beurten komen. De cursus is inclusief thee/koffie en uitleg op papier, zodat het geleerde thuis rustig nagelezen en geoefend kan worden.
Het is ook mogelijk om op afspraak individueel les te krijgen. Alleen of samen met je partner en je kindje.

Meenemen
Neem voor je baby een grote handdoek, een spuugdoekje, babyolie of babymassage olie, een luier en iets te drinken mee en een slaapzak om op te zitten. Het kan zijn dat je baby tijdens de cursus wil slapen of drinken, geen probleem, houd zoveel mogelijk het ritme van je baby aan. Houd er rekening mee dat het warm kan zijn in de ruimte, dus zorg dat je iets uit kunt trekken.

Tarieven
Babymassage:
4 lessen van 2 uur inclusief thee/koffie en uitleg op papier € 85,-

Privéles babymassage:
2 lessen van 1½ uur aan huis inclusief uitleg op papier € 55,-
Eventueel kan ik in overleg een extra bijeenkomst plannen over babytaal 20 euro.

Babycoach
Ik kom bij je thuis. Bij de eerste keer gaan we samen op zoek naar het waarom van het gedrag van je baby en wat je baby nodig heeft. Hierbij krijg je van mij enkele handvatten om uit te proberen. Vaak kom ik nog een tweede keer langs en hebben we tussentijds telefonisch contact.

Tarieven
Eerste consult 1½ uur a 2 uur aan huis, inclusief 1 keer telefonisch contact 65 euro
Tweede consult 1 uur aan huis 35 euro

Babytaal
Uitleg geven aan individuele ouders of een groep ouders over waar komt babytaal vandaan, wat is het, en het leren luisteren naar verschillende betekenissen van het huilen van je baby.
In overleg een woensdag- of vrijdagochtend van 09.00 tot 11.00, inclusief koffie/thee 35 euro.